Www hot video sex malay downloads isteri kawan ajak main pancut dalam puki com

Kata ku pada Fida “Tak sangka pantat you ni lubang tanduk..makin dalam makin ketat”. Kalau ikut hati mahu aku tojah sampai koyak pantat dia…Tapi barang aku nak pakai lagi beb. Rambutnya melayang kesana-kemari mengikut hentakan batang ku.

Kemudian aku terdengar Fida Berkata “Sayangggggggg Fidaaa Nakkkkk Keluarrrr ahhhhhh……OOOOhhhhhhh I’m cumminggggggggggggg…UUUHHhhhhhhhh Sedappppppppppppp Banggggggggggggg. Hati ku berkata…Yang pantat Fida adalah kepunyaanku pada saat ini……Tiba-tiba aku melihat badan Fida bagaikan tersentak-sentak dan kumutan pantatnya pula semakin laju, serta dia mengeluarkan bunyi macam orang nak bersin…..

Ceritanya bermula bila aku menumpang dirumah kawan aku yang sudah berkahwin. Lepas tu aku buka seluar aku pulak…Fida menerkam macam singa lalu menghisap batang aku tak sempat aku nak buka baju “Wow ini sudah jadi macam Sex Ganas” kataku dalam hati.

Bini dia tu tuhan sajalah yang tahu “Comel Gila Punya” Body pulak montok. Sambil melutut aku memegang kepala Fida sambil menekan kepalanya kearah cokma rindu aku. Hisapan dia mengeluarkan bunyi yang amat mengasikkan.

bathroom-blowjob

bathroom-blowjob

“Panaaaaasssssss ” Wow aku pun dalam hati berkata ” Ini sudah lebih “. Pantat bini kawan aku ni tembam gila punya dengan air dia dah mencurah-curah bersinar-sinar kena cahaya lampu. Aku koyak pantat dia dengan dua ibu jari lepas tu aku jilat betul-betul… Aku tolak Fida ke lantai dan mengoyak kakinya, tetapi Fida menutup pantatnya yang gebu itu dengan kedua-dua tangannya.. biasanya ngan awek orang, bini orang and ada gak ngan mak janda...kali ni nak share satu cite ni... Tetapi nafsu aku ini bukannya pada anak dara sunti, tetapi pada perempuan yang telah berkahwin pada isteri orang lain. Selalunya I copy semua cerita-cerita yang menarik dan menghairahkan lepas tu mana-mana yang paling best I print buat koleksi. Umur I lebih kurang 29 and yang payah sangat tu I ni lama sangat nak 'cumm' kalau make...

bathroom-blowjob

I selalu gak layan site kat sexmelayu ni sebab ada bermacam ragam cerita berkenaan dengan sex ada kat sini.

“Panas, kesiannya dia, Boleh I tolong kipaskan” kataku, dia cuma mengangguk. Aku terkedu seketika…Fida berkata “You cannot fuck me there”. “I don’t want to go that far” balas Fida Kepala aku dah naik separuh gila mendengar jawapannya itu. I nak tutuh pantat you yang ketat tu samada you suka atau tidak macam manapun pantat you mesti rasa batang I pada hari ni”. I nak you menungging sambil berdiri di tepi katil dan tangan diletakkan di tepi bucu katil……I nak fuck you sambil berdiri” Kata ku…….

bapeje.freeimagehost.ru

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>